DataByte

Vier verschillende types Systeembeheerders

De ene Systeembeheerder is de andere niet. Zoals ieder persoon, is ook iedere Systeembeheerder anders. Toch kunnen we vier types Systeembeheerders onderscheiden. Is jouw Systeembeheerder een Wizard of een Slimmerik? Misschien is hij of zij wel een Joker of Flits.

Wizard

Is de Systeembeheerder binnen jouw organisatie een Wizard? Dan heb je het getroffen! De Wizard is super behulpzaam en staat altijd voor je klaar. Ongeacht je vraag of probleem, hij of zij schiet je te hulp.

Slimmerik

Geen probleem of opdracht is te moeilijk voor de Slimmerik. Hij of zij heeft een oplossing voor alles. Met een Slimmerik als Systeembeheerder kun je met een gerust hart werken, want wat het probleem ook is, jouw systeembeheerder regelt het voor je.

Joker

Even langs de Systeembeheerder lopen wordt een feest! Onder het genot van de leukste grappen lost de Joker je problemen op. Jij blij, Systeembeheerder blij. Jij kunt weer aan het werk en hebt even lekker gelachen, de Systeembeheerder heeft zijn of haar werk goed gedaan. Win-win situatie.

Flits

Er is iets mis met je computer en je kunt niet verder met werken. Precies nu je een deadline moet halen. Wat een pech! Gelukkig is daar Systeembeheerder Flits die alles in een mum van tijd oplost. Zo kun jij snel verder met je werk en haal je die deadline met het grootste gemak.

Dag van de Systeembeheerder 2016

Op 29 juli is het zover: de Dag van de Systeembeheerder! Op deze speciale dag worden Systeembeheerders in het zonnetje gezet. Is jouw Systeembeheerder een absolute topper? Geef hem of haar dan op voor de Dag van de Systeembeheerder en wie weet wordt hij of zij dé Systeembeheerder van 2016. Naast deze prachtige titel zijn er ook mooie prijzen te winnen voor zowel de winnaar als de stemmers. Iemand opgeven? Dat kan via het aanmeldformulier.

 

Dag van de Systeembeheerder is een initiatief van DataByte

DataByte

DataByte is een full-service organisatie op het gebied van ICT. Al bijna 30 jaar ondersteunen wij het MKB en de onderwijssector. DataByte geeft grip op uw ICT. Voor meer informatie: www.databyte.nl

Volg ons op social media

Twitter
Twitter
Twitter