DataByte

Systeemheld van 2016: Richard Braat

Vandaag is het de Dag van de Systeembeheerder, een mooi moment om de Systeemheld van 2016 bekend te maken! De stembus is gesloten en de stemmen zijn geteld. Dé Systeemheld van 2016 is geworden: Richard Braat. Van harte gefeliciteerd Richard! Op dit moment geniet hij van een heerlijke zonnige vakantie, de uitreiking zal daarom binnenkort plaatsvinden. Wij vertellen je meer over Systeemheld Richard.

De Slimmerik

Richard is werkzaam als Systeembeheerder bij De Driemaster, school voor SBO te Bergen op Zoom. Heb je het over Richard, dan heb je het over een hardwerkende, behulpzame en opgewekte collega. Zelfs in de avonduren en in het weekend helpt hij je graag!

“Je hoeft maar te roepen en hij staat voor je klaar!” Coby Wouts.

Met zijn deskundigheid lost Richard moeiteloos problemen op en zet net dat stapje extra. Hij heeft de superpower van een Slimmerik. Geen opdracht of probleem is te moeilijk, hij heeft overal een oplossing voor! Altijd bereid om je van het juiste advies te voorzien.

“Richard houdt het netwerk goed draaiend, lost tussendoor allerlei kleine en grote problemen op en neemt initiatieven om up-to- date te blijven. Bij dat alles: service with a big smile.” aldus Jozef Mahieu.

Systeembeheerder van het jaar

Elk jaar op de Dag van de Systeembeheerder, wordt de Systeemheld van het jaar gekozen oor middel van nominaties en stemmen. Met een overweldigend aantal punten van 3630, mag Richard Braat zich dé Systeembeheerder van 2016 noemen.

Jouw Systeembeheerder voor 2017 alvast opgeven? Dat kun je doen via het aanmeldformulier.

 

Systeembeheerder aanmelden

 

Dag van de Systeembeheerder is een initiatief van DataByte

DataByte

DataByte is een full-service organisatie op het gebied van ICT. Al bijna 30 jaar ondersteunen wij het MKB en de onderwijssector. DataByte geeft grip op uw ICT. Voor meer informatie: www.databyte.nl

Volg ons op social media

Twitter
Twitter
Twitter