DataByte

Do’s and dont’s om je Systeembeheerder te pleasen

We hebben het allemaal weleens meegemaakt op het werk. Je bent druk bezig wanneer zich plotseling een probleem met je computer voordoet. Na een poging tot het zelf herstellen van je computer geef je het op. Dit gaat niet werken. Tijd om de Systeembeheerder in te schakelen! Uiteraard zit je Systeembeheerder tot over zijn oren in het werk. "Ik heb het nu even druk" is het antwoord dat je krijgt en je zult het daarmee moeten doen. Of toch niet¬? Dit zijn de do´s and dont´s om snel iets gedaan te krijgen van de Systeembeheerder.

Yes please!

Een goed begin is het halve werk. Voordat je voet zet op het terrein van de Systeembeheerder loop je eerst even langs de koffieautomaat om een (met liefde bereid) kopje koffie te halen. Een goede kop koffie zal hem of haar in een opperbeste stemming brengen. Tover je meest vriendelijke glimlach tevoorschijn en leg in alle rust, zo duidelijk mogelijk uit wat het probleem is. Fijn voor de Systeembeheerder, want hoe eerder hij of zij weet wat het probleem is, hoe sneller het opgelost is.

Absolute dont´s

Wat je absoluut niet moet doen? Geïrriteerd raken over de problemen met je computer. Je Systeembeheerder is ook maar een mens en zal zo snel mogelijk zorgen dat jij weer aan het werk kunt. Denk ook niet dat je hem of haar kunt helpen. Als dat het geval was dan had je helemaal geen Systeembeheerder nodig. Jij kunt weer snel aan de slag wanneer je de Systeembeheerder zijn of haar ding laat doen.

Dag van de systeembeheerder

Is de Systeembeheerder binnen jouw organisatie jullie held? Geef hem of haar dan nu op voor de Dag van de Systeembeheerder. Op deze manier zet je niet alleen jouw Systeembeheerder in het zonnetje maar maakt hij of zij ook nog eens kans op een prachtige prijs! Jouw Systeembeheerder opgeven kan hier.

Dag van de Systeembeheerder is een initiatief van DataByte

DataByte

DataByte is een full-service organisatie op het gebied van ICT. Al bijna 30 jaar ondersteunen wij het MKB en de onderwijssector. DataByte geeft grip op uw ICT. Voor meer informatie: www.databyte.nl

Volg ons op social media

Twitter
Twitter
Twitter