DataByte

ECHTE HELDEN

Richard Braat, Systeembeheerder bij de Driemaster in Bergen op Zoom, werd uitgeroepen tot Systeemheld van 2016. In het filmpje hiernaast vertelt hij over zijn ervaringen, van nominatie tot overwinning.

Meld jouw Systeemheld aan en laat hem of haar kans maken om Systeembeheerder van 2017 te worden!

Wat is de Dag van de Systeembeheerder?

 

De Systeembeheerder staat altijd voor je klaar. Of het nu gaat om een computer of een printer die niet werkt of het gehele bedrijfsnetwerk plat ligt. De Systeembeheerder lost het voor je op. Met een open houding, engelengeduld en de nodige koppen koffie helpt de Systeembeheerder zijn of haar collega’s door de dag heen. Niet voor niks dat jouw Systeembeheerder een dag in het zonnetje gezet mag worden. In 2010 introduceerde DataByte speciaal voor hen de ‘Dag van de Systeembeheerder’.

De Dag van de Systeembeheerder vindt elk jaar plaats op de laatste vrijdag van juli. In 2017 is dat op donderdag 28 juli.

 

Microsoft
 

PRIJS VOOR DE SYSTEEMBEHEERDER VAN HET JAAR

De Systeemheld met de meeste stemmen krijgt, naast de felbegeerde titel ‘Systeembeheerder van 2017’, een prachtige prijs: een HP EliteBook x360 1030 G2 ter waarde van bijna €1800,-!*

*Deze prijs wordt mede mogelijk gemaakt door HP www.hp.com

 

PRIJS VOOR DE STEMMER

Eén van de collega’s, die op de Systeembeheerder van 2017 gestemd heeft, ontvangt ook een mooie prijs! De winnaar wordt door onze vakjury gekozen door middel van een willekeurige selectie. De winnende stemmer krijgt een Bol.com waardebon van maar liefst €100,-!

Bol waardebon
Smartwatch
 

VAKJURYPRIJS

De Systeemheld met de mooiste ‘heldendaad’ krijgt ook een mooie prijs! Deze Systeemheld hoeft niet de meeste stemmen te hebben, maar zijn of haar heldendaad moet onze vakjury overtuigen en raken. Heeft jouw Systeemheld een heldendaad verricht het afgelopen jaar? Laat het ons dan weten. De Systeemheld die de Vakjuryprijs wint, krijgt een smartwatch van een merk naar keuze t.w.v. maximaal €499,-!

 

PRIJS VOOR DE OVERIGE SYSTEEMHELDEN

Naast de winnaar van de titel ‘Systeembeheerder van 2017’ en de winnaar van de Vakjuryprijs, ontvangen de hoogst genomineerde Systeemhelden een t-shirt van de Dag van de Systeembeheerder!

 

 

BEKENDMAKING WINNAARS

De winnaar van de titel ‘Systeembeheerder van 2017’ inclusief de prachtige hoofdprijs, de Stemprijs en de Vakjuryprijs worden op 28 juli bekendgemaakt. Houd deze website in de gaten. De winnaars ontvangen een persoonlijk bericht van DataByte. De prijsuitreikingen vinden plaats in september.

 

Dag van de Systeembeheerder is een initiatief van DataByte

DataByte

DataByte is een full-service organisatie op het gebied van ICT. Al bijna 30 jaar ondersteunen wij het MKB en de onderwijssector. DataByte geeft grip op uw ICT. Voor meer informatie: www.databyte.nl

Volg ons op social media

Twitter
Twitter
Twitter