DataByte

Is jouw Systeembeheerder de Systeemheld
van 2017?

 

Stem en maak kans op mooie prijzen!

Alles over de dag van de systeembeheerder


Een computernetwerk is nooit volledig zelfvoorzienend of op zichzelf staand. Systemen die perfect lijken te zijn, hebben uiteindelijk ook hulp nodig. Er zal iets gerepareerd, geconfigureerd, getest of opnieuw geïnstalleerd moeten worden.
Elk vak heeft zijn eigen vuistregels. Voor een Systeembeheerder zijn die net weer anders dan voor een bakker of automonteur. Als je wat langer meegaat, dan leer je deze simpele waarheden pas kennen of je begint ze snel door te krijgen.
Binnenkort is het weer zover, de Dag van de Systeembeheerder. Op vrijdag 28 juli is het langverwachte moment er. Dan wordt de SysAdmin van 2017 bekendgemaakt.
De grote dag zit er weer aan te komen. Wie wordt de Systeembeheerder van 2017? Wie volgt Richard Braat op? Wie gaat er aan de haal met de fantastische laptop? Geef allereerst jouw Systeembeheerder op.
De Dag van de Systeembeheerder is een uit de Verenigde Staten overgewaaid evenement om de Systeembeheerder in het zonnetje te zetten. In de VS wordt het ook wel SysAdmin Day genoemd.
Iedere organisatie heeft ze en zonder hen loopt de hele boel in de soep, een Systeembeheerder. Of die man of vrouw met verstand van computers.

Dag van de Systeembeheerder is een initiatief van DataByte

DataByte

DataByte is een full-service organisatie op het gebied van ICT. Al bijna 30 jaar ondersteunen wij het MKB en de onderwijssector. DataByte geeft grip op uw ICT. Voor meer informatie: www.databyte.nl

Volg ons op social media

Twitter
Twitter
Twitter