DataByte
Systeemheld

JOUW SYSTEEMHELD AANMELDEN

 

Leg jouw Systeemheld in de watten door hem of haar te nomineren. De Systeemheld maakt kans op de titel ‘Systeembeheerder van het Jaar 2017’ en krijgt de hoofdprijs: een HP EliteBook x360 1030 G2 ter waarde van bijna €1800,-! En jij als stemmer op de Systeembeheerder van 2017 maakt ook kans op een prijs: een Bol.com waardebon van maar liefst €100,-. Win-win-situatie toch?
Wordt jouw Systeemheld niet uitgeroepen tot Systeembeheerder van 2017? Misschien wint hij of zij de Vakjuryprijs (een smartwatch t.w.v. maximaal €499,-) voor zijn of haar heldendaad.

De winnaar van de titel ‘Systeembeheerder van 2017’ inclusief de prachtige hoofdprijs, de Stemprijs en de Vakjuryprijs worden op 28 juli bekendgemaakt. Houd deze website in de gaten. De winnaars ontvangen een persoonlijk bericht van DataByte. De prijsuitreikingen vinden plaats in september.

Mijn held aanmelden

Top 4 Systeemhelden van 2017

Ook dit jaar is er weer massaal gestemd voor dé Systeembeheerder van het jaar. Dit is de top vier Systeemhelden van 2017.

Bekijk alle deelnemers

 

#1

Erik Jakobsen
Taxicentrale Renesse

#2

Roy van den Kieboom
Satelliet

#3

Daniel Stam
Custom Connect

#4

Joep van Rijswijk
Harmony Financial Services

Dag van de Systeembeheerder is een initiatief van DataByte

DataByte

DataByte is een full-service organisatie op het gebied van ICT. Al bijna 30 jaar ondersteunen wij het MKB en de onderwijssector. DataByte geeft grip op uw ICT. Voor meer informatie: www.databyte.nl

Volg ons op social media

Twitter
Twitter
Twitter